top of page

Keynote-puhujat 2017


Julia Thurén on valmistunut vuonna 2013 Helsingin yliopistosta valtiotieteiden maisteriksi. Nykyään hänet tunnetaan erityisesti Juliaihminen -blogin kirjoittajana. Blogissaan hän kuvailee eloisasti, hyvällä huumorilla höystettynä arkensa tapahtumia ja mietteitään esimerkiksi tasa-arvosta, matkustamisesta sekä raha-asioista.

Messuilla Julian puheenvuoro kuullaan Tiedekulmassa klo 10.30 ja sen aiheena on "Mitä valtsika antaa työelämässä minulle ja mitä minä annan valtsikan kautta maailmalle?". Kannattaa ehdottomasti tulla kuuntelemaan jos esimerkiksi mietyttää mitä järkeä lopulta on lukea tuhansia sivuja kurssikirjoja vuosien ajan.

Julian blogin voit tutustua ennen messuja täällä:http://www.lily.fi/blogit/juliaihminen

Jussi Eronen on Suomen Kuvalehden toimituspäällikkö, joka on työskennellyt Ylen ajankohtaistoimituksen esimiehenä ja MTV Uutisten toimituspäällikkönä, 45 minuuttia -ohjelman vastaavana tuottajana ja tutkivana toimittajana. Eronen on valtsikan alumni, eli hän opiskeli Helsingin yliopistossa valtiotieteellisessä tiedekunnassa poliittista historiaa, viestintää ja valtio-oppia valmistuen maisteriksi vuonna 1996.

Saatat muistaa Erosen nimen uutisotsikoista hänen irtisanouduttuaan Ylestä joulukuussa, kun ”näkemyserot sananvapaudesta päätoimittajan kanssa” kävivät liian suuriksi. Tällöin hän kommentoi asiaa seuraavasti Suomen Kuvalehdelle: ”Hyvä journalismi on sitä, että kerrotaan asioita, joita ei haluttaisi kerrottavan. Asioita, joita halutaan peitellä".

Jussin rohkaiseva puheenvuoro kuullaan klo 12:00 Tiedekulmassa ja sen aiheena on "Pelko pois, seuraa sydäntäsi!".

Pekka Haavisto on kokenut kansanedustaja ja politiikan moniosaaja. Haavisto on tunnettu kotimaan lisäksi kansainvälisesti ja hän on vaikuttanut eritoten kriisialueilla. Haavisto on aloittanut uransa toimittajana ja hän on toiminut ministerinä kaksi kertaa. Presidentinehdokkuus vuonna 2012 vei toiselle kierrokselle. Lisäksi Haavisto on ollut merkittävä vaikuttaja Vihreiden puoluepolitiikassa: hän oli Suomen ja Euroopan ensimmäinen vihreä ministeri.

Haaviston puheenvuoro kuullaan Tiedekulmassa klo 13:45 ja sen aiheena on "Valtiotiede yhteiskunnan muuttajana". Tule kuuntelemaan miksi meidän opiskelumme ja työmme on tärkeää.

Recent Posts
Archive
Search By Tags
Tunnisteita ei vielä ole.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page