KUVAT Laura Oiva, Henni Purtonen, Toni Pakarinen

Copyright

2016 VTM16

 

Workshopit 2017!

November 26, 2017

Valtiotietelijöiden työelämämessuilla 5.12. tarjotaan alan opiskelijoille kolme erinomaista workshopia työnhakutaitojen parantamiseksi. Tarjolla on ainutlaatuinen mahdollisuus saada henkilökohtaista ohjausta cv:n ja LinkedIn-profiilin päivittämiseen, avoimen hakemuksen tekemiseen sekä työhaastattelussa pärjäämiseen. Rekrytoinnin ammattilaisilta pääsee harvoin kuulemaan suoraa palautetta, joten näihin workshopeihin kannattaa ehdottomasti osallistua. Huomioithan, että osaan työpajoista on rajoitettu määrä paikkoja tarjolla, ja ne vaativat siksi sitovan ennakkoilmoittautumisen.

 

Aikataulu on seuraava:

10:00-12:00 Linkedin & CV-työpaja  / Eilakaisla

12:00-14:00 Hunting for hidden jobs  / Career Services

(vaatii ennakkolmoittautumisen)

10:00-15:00 Työhaastattelusparraus / aTalent (vaatii ennakkolmoittautumisen)

 

CV/LinkedIn workshop - Eilakaisla (Tiedekulma, Yliopistonkatu 4, basement)

 

Eilakaislan raudankovat ammattilaiset auttavat viilaamaan cv:si tai LinkedIn-profiilisi kuntoon Tiedekulman basementissa klo 10-12. Kyseiseen workshopiin ei tarvitse varata henkilökohtaisesti aikaa, vaan voit kävellä suoraan Tiedekulman basementiin henkilökohjaista ohjausta varten. Voit tuoda ansioluettelosi printattuna, mutta suosittelemme näyttämään cv:n tai LinkedIn-profiilin suoraan läppäriltäsi päästäksesi tekemään siihen heti muutoksia.

 

Hunting for Hidden Jobs - Career Services (ENG/FIN/SWE, Tiedekulma, Yliopistonkatu 4, basement)

 

Many jobs today aren’t put up on official recruitment sites, but instead are snatched by open applications. In this workshop you will learn how to write one. First, at 12 pm to 12.30 pm there will be an info about applying for a job. This part is open for anyone to attend.

 

After the info there will be a workshop for students pre-registered to work on their open applications. Each student attending the workshop is required to bring one printed job application they have made. It can be one you have actually send out or one you have written for a job you are dreaming of. Please delete any personal information you don’t want to disclose. In the workshop the participants will work on these applications in small groups.

 

You can attend this workshop in English, Swedish or Finnish. You will be asked in the registration form about the preferable language and the small groups will be assigned accordingly. Please note that the info is in English and all students participating in the workshop will be asked to attend this part as well.

Register for the workshop here: https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/84808/lomake.html
 

Työhaastattelusparraus – aTalent Recruiting (Huom. Tiedekulman 2. krs, neuvotteluhuoneet)

 

Haastattelusparrauksessa kohtaat rekrytoinnin ammattilaisen kuin aidossa työhaastattelussa. Sparraus alkaa 10 minuutin harjoitushaastattelulla, jonka jälkeen aTalentin asiantuntija antaa palautetta suorituksestasi, miten toit osaamistasi esiin sekä antaa vinkkejä suorituksesi parantamiseen. Työhaastattelussa pienetkin asiat voivat ratkaista, joten viestintätaitojesi valmennus voi olla pitkä loikka kohti unelmiesi työpaikkaa! Sparrauksen yhteydessä voit kysyä myös muista työnhakuun liittyvistä asioista! Sparraukseen voi valmistautua samalla tavalla, kuin valmistautuisit muutenkin työhaastatteluun, vinkkejä valmistautumiseen voit lukea esimerkiksi täältä: https://atalent.fi/blog/nain-selviydyt-tyohaastattelusta-voittajana/

 

Haastatteluvalmennuspiste on messuilla auki klo 10:00 - 15:00. Valmennuskerta kestää 25 minuuttia/henkilö. Haastattelupaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, mutta jos vapaita aikoja jää, voit osallistua sparraukseen myös ilman etukäteen ilmoittautumista!

Varaa aika haastatteluvalmennukseen täältä: https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/84809/lomake.html

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent Posts

November 12, 2019

November 26, 2017

November 26, 2017

November 12, 2016

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square