Kuvakooste: Tunnelmia messupäivältä

November 21, 2016

Teksti ja kuvat: Henni Purtonen

”Puku päällä pomppiminen eri paikoissa ei kasvata brändiäsi, jollei sinulla ole asennetta", Mikael Jungner muistuttaa."

 

Kaapelitehtaan Valssaamossa kuunneltiin tarkasti, mitä messupuhujilla oli sanottavaa työelämästä, oman osaamisen myymisestä, piilotyöpaikoista ja valtiotieteilijän vahvuuksista työmarkkinoilla.

 

 

Vihreiden kansanedustaja Ozan Yanar ja Duunitorin markkinointipäällikkö Samuli Ahola tapasivat messuilla. ”Puhun iltapäivällä oman osaamisen brändäämisestä”, Ahola kertoi juuri esityksensä päättäneelle Yanarille.

Hyväntuulinen kansanedustaja Ozan Yanar ehti myös jutella Sisäministeriön kehittämisneuvos Marja-Riitta Salokanteleen (toinen vas.) ja ylitarkastaja Hanne Huvilan kanssa.

 

”Viranomaisyhteistyöllä on pitkät perinteet Suomessa”, kertovat Puolustusvoimien rekrytointisektorin johtaja Satu Matinlauri (vas.), projektiasiantuntija Elisa Norvanto Puolustusvoimien kansainvälisestä keskuksesta ja kapteeniluutnantti Janne Saarinen Suomenlahden merivartiostosta.

 

Sitran PT4Career -projektin tarkoituksena on auttaa korkeakouluopiskelijoita löytämään itseään kiinnostava ura ja välineitä itsensä kehittämiseksi työelämää varten. Kuvassa PT4Career team Ria (vas.), Anna, Kirsi ja Tiia.

 

Messuilla riitti kävijöitä aivan viimeiselle tunnille asti.

 

Viimeinen yhteiskuva, jonka jälkeen messutiimi lähtee loikkimaan villeinä jänöinä tulevaisuuttaan kohti, on utelias, tiedonjanoinen ja tekee sitä, mistä tykkää!

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent Posts

November 12, 2019

November 26, 2017

November 26, 2017

November 12, 2016

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

KUVAT Laura Oiva, Henni Purtonen, Toni Pakarinen

Copyright

2016 VTM16