Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

November 11, 2016

 

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut (YKA) on yhteiskunnallisella alalla työskentelevien, korkeakoulututkinnon suorittaneiden tai sitä opiskelevien ammatillinen etujärjestö. YKAlle valtiotieteellinen tutkinto on paitsi tausta, mutta myös tehtävä. Jäsenistön tutkinnoista VTM on yleisin, ja toimiston henkilökunnasta suurella osalla on yhteiskunnallisen alan tutkinto taustalla. YKA:n tehtävänä on paitsi toimia edunvalvojana ja työelämän kumppanina jäsenilleen, myös nostaa alamme tutkinnon arvostusta työmarkkinoilla sekä luoda valtakunnallista yhteiskunta-alan yhteisöä!

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent Posts

November 12, 2019

November 26, 2017

November 26, 2017

November 12, 2016

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

KUVAT Laura Oiva, Henni Purtonen, Toni Pakarinen

Copyright

2016 VTM16