top of page

FCG - Tiedolla johtamisen ja digitalisaation edelläkävijä


Hei valtsikalainen, tule tutustumaan, mitä mahdollisuuksia FCG tarjoaa sinulle! Olemme maan suurimpia, täysin kotimaisessa omistuksessa olevia konsulttitaloja, ja yhteiskuntatieteilijöitä työskentelee meillä asiantuntijatehtävissä niin kotimaisessa kuin kansainvälisessäkin liiketoiminnassamme. Tutustut ständillämme myös FCG:n Kuntarekry.fi –palveluun.

Mutta mikä on FCG?

FCG Finnish Consulting Group Oy on Suomen suurimpia konsulttialan yrityksiä. FCG-konserni muodostuu koulutus-, konsultointi- ja suunnitteluyhtiöistä, jotka toimivat sekä kotimaassa että kansainvälisesti. FCG:n tavoite on panostaa jatkuvaan uudistumiseen ja olla tiedolla johtamisen ja digitalisaation edelläkävijä. Yhteiskuntatieteilijät sijoittuvat konsernissa pääosin konsultointiyhtiön sekä FCG Internationalin asiantuntijatehtäviin. Messuilla on mukana myös FCG:n palvelu Kuntarekry.fi, joka on Suomen ainoa kunta-alan työpaikkojen hakemiseen räätälöity palvelu.

Recent Posts
Archive
Search By Tags
Tunnisteita ei vielä ole.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page