top of page

FCG - Tavoittele sitä, mikä sinua oikeasti innostaa

“Matkalla kohti tavoitettasi, auta muita aina kun voit.”

Näin neuvoo FCG Konsultointi Oy:n Tuomas Jalava. Jalava aloitti vuonna 2011 harjoittelijana ja nyt, viiden vuoden jälkeen johtavana konsulttina, tekee töitä erityisesti kuntajohdon ja muun muassa ministeriöiden kanssa. Jalava tukee asiakkaita uuden ideoinnissa, tietojohtamisen kanssa sekä ennakoinnissa.

Jalava käytti opiskeluaikoina keväät valmennuskurssiopettamiseen ja oli useimpina kesinä kesätöissä, tosin toisena opiskelukesänä myös kesätyöttömänä. Jalava eli opintotuella ja sai ilmaista pizzaa ja olutta lähikuppilasta palkaksi nettisivuista, joita sinne teki. Työskenneltyään kaksi kesää kaupungin turistioppaana Jalava haki harjoitteluun FCG:lle, koska häntä kiinnosti julkisen sektorin kehittäminen.

Jalava kehottaa meitä valtsikalaisia miettimään, mikä meitä oikeasti innostaa ja millaisia asioita haluamme elämänsä aikana edistää. Hänen mukaansa vaihtoehtoja on monia ja tavoitetta kohti voi kulkea pieninkin askelin.

Teksti: Lilja Kettunen

Kuva: FCG

Recent Posts
Archive
Search By Tags
Tunnisteita ei vielä ole.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page