top of page

Accenture - Asiakaslähtöistä konsultointia


Mikä Accenture?

Accenture on globaali liikkeenjohdon konsultoinnin, teknologian ja ulkoistamisen yritys. Yrityksen palveluksessa työskentelee noin 373 000 rautaista ammattilaista, jotka palvelevat asiakkaita yli 120 maassa.

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä joka päivä? Autamme asiakasyrityksiämme hyödyntämään digitalisaation tuomia mahdollisuuksia. Accenturen end-to-end -palvelumalli tukee asiakkaita strategiasta tekniseen toimeenpanoon ja ylläpitoon. Valtiotieteellinen tutkinto antaa hyvät valmiudet toimia erityisesti konsultoinnin parissa. Laajojen kokonaisuuksien nopea oppiminen ja yhteiskunnallisten merkitysten ymmärtäminen auttavat luomaan arvoa asiakkaille sektorista riippumatta.

Tule mukaan muutokseen ja näe parhaiden ideoiden siirtyvän paperilta käytäntöön! Accenture tarjoaa ainutlaatuisen kehittymisympäristön ja monipuolisia työtehtäviä, ja pääset tekemään yhteistyötä erilaisten kollegoiden sekä tiimien kanssa - kansainvälisesti.

Tartu tilaisuuteen: www.accenture.fi/tyopaikat

Seuraa Accenturea Facebookissa: www.facebook.fi/accenturesuomi

Twitterissä: @AccentureFI

Instagramissa: @accenturefi

Kuva: unsplash

Recent Posts
Archive
Search By Tags
Tunnisteita ei vielä ole.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page