KUVAT Laura Oiva, Henni Purtonen, Toni Pakarinen

Copyright

2016 VTM16

 

FCG - Tiedolla johtamisen ja digitalisaation edelläkävijä

November 6, 2016

 

Hei valtsikalainen, tule tutustumaan, mitä mahdollisuuksia FCG tarjoaa sinulle! Olemme maan suurimpia, täysin kotimaisessa omistuksessa olevia konsulttitaloja, ja yhteiskuntatieteilijöitä työskentelee meillä asiantuntijatehtävissä niin kotimaisessa kuin kansainvälisessäkin liiketoiminnassamme. Tutustut ständillämme myös FCG:n Kuntarekry.fi –palveluun.

 

Mutta mikä on FCG?

 

FCG Finnish Consulting Group Oy on Suomen suurimpia konsulttialan yrityksiä. FCG-konserni muodostuu koulutus-, konsultointi- ja suunnitteluyhtiöistä, jotka toimivat sekä kotimaassa että kansainvälisesti. FCG:n tavoite on panostaa jatkuvaan uudistumiseen ja olla tiedolla johtamisen ja digitalisaation edelläkävijä. Yhteiskuntatieteilijät sijoittuvat konsernissa pääosin konsultointiyhtiön sekä FCG Internationalin asiantuntijatehtäviin. Messuilla on mukana myös FCG:n palvelu Kuntarekry.fi, joka on Suomen ainoa kunta-alan työpaikkojen hakemiseen räätälöity palvelu.

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent Posts

November 12, 2019

November 26, 2017

November 26, 2017

November 12, 2016

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square