FCG - Tavoittele sitä, mikä sinua oikeasti innostaa

November 6, 2016

 

 

 

“Matkalla kohti tavoitettasi, auta muita aina kun voit.”

 

Näin neuvoo FCG Konsultointi Oy:n Tuomas Jalava. Jalava aloitti vuonna 2011 harjoittelijana ja nyt, viiden vuoden jälkeen johtavana konsulttina, tekee töitä erityisesti kuntajohdon ja muun muassa ministeriöiden kanssa. Jalava tukee asiakkaita uuden ideoinnissa, tietojohtamisen kanssa sekä ennakoinnissa.

 

Jalava käytti opiskeluaikoina keväät valmennuskurssiopettamiseen ja oli useimpina kesinä kesätöissä, tosin toisena opiskelukesänä myös kesätyöttömänä. Jalava eli opintotuella ja sai ilmaista pizzaa ja olutta lähikuppilasta palkaksi nettisivuista, joita sinne teki. Työskenneltyään kaksi kesää kaupungin turistioppaana Jalava haki harjoitteluun FCG:lle, koska häntä kiinnosti julkisen sektorin kehittäminen.

 

Jalava kehottaa meitä valtsikalaisia miettimään, mikä meitä oikeasti innostaa ja millaisia asioita haluamme elämänsä aikana edistää. Hänen mukaansa vaihtoehtoja on monia ja tavoitetta kohti voi kulkea pieninkin askelin.

 

Teksti: Lilja Kettunen

Kuva: FCG

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent Posts

November 12, 2019

November 26, 2017

November 26, 2017

November 12, 2016

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

KUVAT Laura Oiva, Henni Purtonen, Toni Pakarinen

Copyright

2016 VTM16