KUVAT Laura Oiva, Henni Purtonen, Toni Pakarinen

Copyright

2016 VTM16

 

Accenture - Asiakaslähtöistä konsultointia

November 6, 2016

 

 

Mikä Accenture?

 

Accenture on globaali liikkeenjohdon konsultoinnin, teknologian ja ulkoistamisen yritys. Yrityksen palveluksessa työskentelee noin 373 000 rautaista ammattilaista, jotka palvelevat asiakkaita yli 120 maassa.

 

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä joka päivä? Autamme asiakasyrityksiämme hyödyntämään digitalisaation tuomia mahdollisuuksia. Accenturen end-to-end -palvelumalli tukee asiakkaita strategiasta tekniseen toimeenpanoon ja ylläpitoon. Valtiotieteellinen tutkinto antaa hyvät valmiudet toimia erityisesti konsultoinnin parissa. Laajojen kokonaisuuksien nopea oppiminen ja yhteiskunnallisten merkitysten ymmärtäminen auttavat luomaan arvoa asiakkaille sektorista riippumatta.

 

Tule mukaan muutokseen ja näe parhaiden ideoiden siirtyvän paperilta käytäntöön! Accenture tarjoaa ainutlaatuisen kehittymisympäristön ja monipuolisia työtehtäviä, ja pääset tekemään yhteistyötä erilaisten kollegoiden sekä tiimien kanssa - kansainvälisesti.

Tartu tilaisuuteen: www.accenture.fi/tyopaikat

 

Seuraa Accenturea Facebookissa: www.facebook.fi/accenturesuomi

Twitterissä: @AccentureFI

Instagramissa: @accenturefi

 

 

 

Kuva: unsplash

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent Posts

November 12, 2019

November 26, 2017

November 26, 2017

November 12, 2016

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square