top of page

VÄKI – Valtsikalaisia välittämässä


Väki on Kannunvalajien oma rekrytointiyritys, joka välittää yhteiskuntatieteellisen alan opiskelijoiden osaamista työnantajan tarpeisiin. Työnvälityksen lisäksi Väki järjestää työelämään valmentavia tapahtumia, työpajoja ja koulutuksia, jotka ovat hyviä mahdollisuuksia verkostoitua tulevien työnantajien kanssa. Tänä syksynä Väki järjestää Impact Hub -työpajoja, joissa teoriaosaamisensa voi viedä käytäntöön ja kehittää konkreettisia ratkaisuja yhteiskunnallisiin ongelmiin, kuten maahanmuuttajien työllistymiseen, lähidemokratiaan tai vaikka talvipyöräilyyn liittyen!

Tänä syksynä Väessä etsitään kutsumusta. Kutsumus syntyy, kun

kiinnostus ja osaaminen kohtaavat maailman tarpeet. Kerro

Twitterissä tai Instagramissa omasta osaamisestasi ja merkitse

päivitykseesi #KutsumustaEtsimässä. Voit voittaa henkilökohtaista

työnhakumentorointia kanssamme!

Recent Posts
Archive
Search By Tags
Tunnisteita ei vielä ole.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page