top of page

Tervetuloa messuille!


Oletko unelmatyössäsi? Jos olet, voit siirtyä nauttimaan viiniä parempaan seuraan. Onnittelut siis! Jos et, mielessäsi saattaa olla kysymys: mitä sitten, kun valmistun? Mitä sitten, kun tarvitsen harjoittelupaikkaa? Miksi ihmeessä raahaudun Alluun viikonloppuyönä tai syön Unicafessa samoja ruokia viikosta toiseen? Onko sillä koskaan mitään väliä? Mutta kuulkaa, sillä on hyvinkin väliä! Siitä todisteena ovat upeat näytteilleasettajamme Valtiotieteilijöiden työelämämessuilla, jossa pääset verkostoitumaan valtsikalaisia työllistävien tahojen kanssa! Mikä parasta, tämä kaikki tapahtuu yhden päivän aikana, eli sinun ei tarvitse kolistella sporassa Kaapelitehtaalle kuin yhden edestakaisen matkan verran. Tule tekemään vaikutus työnantajiin ja kertomaan omasta osaamisestasi tai fiilistelemään tulevaisuuttasi noin muuten vaan. VTM16-messuilla tulevaisuutesi on käsin kosketeltavissa! Tiedossa on paljon muutakin kuin messukojuja. Olemme järjestäneet ohjelmaa muun muassa startup-yrittäjyydestä, tietoa piilotyöpaikkojen metsästämisestä, valtiotieteilijöiden vahvuuksien tunnistamisesta sekä tottakai CV-valokuvauksen! Kerrotaanpa teille oman osaamisen myymisestäkin ja siitä, mitä kaikkea politiikan ammattilainen voi tehdä. Valtiotieteilijöiden työelämämessut järjestää valtiotieteellisen tiedekunnan opiskelijajärjestö Kannunvalajat yhteistyössä Yhteiskunta-alan korkeakoulutettujen ja valtiotieteellisen tiedekunnan kanssa. Lisätietoa tapahtumasta päivittyy syksyn aikana tapahtuman lisäksi Facebook-sivullemme Valtiotieteilijöiden työelämämessut sekä messujen verkkosivuille (www.vtm-messut.com). Älä unohda seurata lähtölaskentaa messuille myös Twitterissä (https://twitter.com/VTM_16) ja Instagramissa: (https://www.instagram.com/vtm16/). MITÄ: Valtiotieteilijöiden työelämämessut (VTM16) MISSÄ: Kaapelitehdas (Puristamo ja Valssaamo), Tallberginkatu 1 MILLOIN: 15.11.2016 kello 10-16 MIKSI: Jotta sinäkin löytäisit unelmiesi työpaikan! Kaapelitehdas on esteetön tila.

Recent Posts
Archive
Search By Tags
Tunnisteita ei vielä ole.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page